VMCKs hemsida uppdaterad

Verksamhetsplan VMCK 2018 se under aktiviteter

Hej igen. Lite frågor till er som ska med på icekartingen. Håkan har hört av sig och vill veta hur många skotrar han ska reservera för oss på eftermiddagen den 17/3. Planeringen är ju som sådan att vi kör icekarting klockan 11:00-12:00. Ungefär. Från klockan 13:00 får vi hyra skotrar. Svårt att här säga vad det kostar. Kostnaden styrs ju av hur länge du hyr. Gå därför in på Håkans hemsida. Håkan Eriksson icekarting för att du själv ska få en uppfattning om kostnaden. Eller, ta med din egen skoter. Plats finns enligt Håkan. Jag behöver snabbt svar, eller , inte jag då utan Håkan. 😊. Smsa mig om du vill hyra skoter. 073 0271333/Anneli

Hej alla

Då är deadline för intresseanmälan avseende icekarting plus eventuell övernattning passerad. Fem vill sova kvar och sex vill ”fajtas” på isen. Kul kul. Datum för slutlig anmälan till icekartingen blir 1/3. Och du anmäler dig genom att smsa mig på 073 027 1333. Ska bli såå roligt. Utöver detta önskar jag alla en riktigt GodJul.

Här kommer en intresseanmälan gällande icekarting den 17/3, deadline för anmälan är 15/12. Håkan har ,för oss, själv sänkt priset med en hundring till 300:-. . Körningen tar en timme och det vore jättekul om vi blir några stycken . Minst tio. Vi erbjuds också övernattning, kostnad går inte att ge i nuläget. Det finns runt tio sängar. Smsa mig på 073 027 1333. Jag anmäler mitt intresse så här. Anneli icekarting+ övernattning. Så go vänner Kom igen nu.

MC fika på Håkanssons halv 6 varje Onsdag

 

 

 

 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Comments are closed.